דף הבית » תרופות סבתא » 24 תרופות סבתות טבעיות ופופולריות להמוגלובין נמוך
daadaddaddaa daddaaddaa dddadddaa ddaddaddcdadddaa dcddedd

24 תרופות סבתות טבעיות ופופולריות להמוגלובין נמוך

היתרונות של תרופות סבתות להמוגלובין נמוך

רובנו שמענו על הכוח המדהים של סבתא לתרופות לטיפול במחלות שונות.מקור ושפעת ועד בעיות עור ואפילו רמות המוגלובין נמוכות, תרופות סבתות יכולות להועיל ביותר בטיפול במגוון רחב של בעיות בריאות.רמות המוגלובין נמוכות עלולות לגרום למגוון תסמינים, כולל עייפות, סחרחורת וקוצר נשימה.ניתן לטפל בסוגיות אלה עם מגוון תרופות טבעיות, שרבים מהם הועברו לאורך דורות.במאמר זה נחקור 24 תרופות סבתות טבעיות להמוגלובין נמוך.

הבנת המוגלובין נמוך

המוגלובין נמוך, או אנמיה, מתרחש כאשר הגוף אינו מייצר מספיק תאי דם אדומים, וכתוצאה מכך כמות לא מספקת של חמצן מועברת לתאים בכל הגוף.זה יכול לגרום למגוון תסמינים, כולל עייפות, סחרחורת, קוצר נשימה, עור חיוור וכאבי ראש.חשוב להבין את הגורם לאנמיה כאשר שוקלים אפשרויות טיפול.כמה גורמים שכיחים להמוגלובין נמוך כוללים מחסור בברזל, מחסור בוויטמין B12 ומחלות כרוניות כמו מחלת כליות.

תרופות סבתות להמוגלובין נמוך

תרופות סבתות יכולות להועיל ביותר לטיפול בהמוגלובין נמוך ולשיפור הבריאות הכללית.להלן 24 תרופות טבעיות שיש לקחת בחשבון:

1.מזונות עשירים בברזל

בשרים איברים כמו כבד בקר, כבד עוף, וצדפות הם מקורות ברזל מצוינים.אוכלים עשירים בברזל כוללים שעועית, תרד, דגני בוקר מועשרים וטופו.

2.מזונות עשירים בוויטמין C

ויטמין C מסייע לגוף לספוג ברזל בצורה יעילה יותר.מזונות עשירים בוויטמין C כוללים תפוזים, אשכוליות, תותים, קיווי, פלפלים, ברוקולי ונבטי בריסל.

3.מזונות עשירים בוויטמין B12

ויטמין B12 מסייע לגוף לייצר תאי דם אדומים.מזונות העשירים בוויטמין B12 כוללים ביצים, חלב, דגים ודגני בוקר מועשרים.

4.מזונות עשירים בחומצה פולית

חומצה פולית מסייעת לגוף לייצר כדוריות דם אדומות.מזונות עשירים בחומצה פולית כוללים ירקות עלים כהים, שעועית, עדשים ודגני בוקר מועשרים.

5.סלק

סלק הוא מקור מצוין לברזל וניתן לאכול אותו או לאכול אותו גולמי.

6.מיץ רימון

מיץ רימון עשיר בברזל וויטמין C וניתן לצרוך אותו מדי יום.

7.תה ג’ינג’ר

תה ג’ינג’ר הוא מקור מצוין לברזל וניתן לצרוך אותו מדי יום כדי להגביר את רמות ההמוגלובין.

8.שום

שום עשיר בברזל וניתן לצרוך אותו גולמי או מבושל.

9.עלי קארי

עלי קארי עשירים בברזל וניתן לצרוך אותם מדי יום כדי להגביר את רמות ההמוגלובין.

10.תאנים

תאנים הן מקור נהדר לברזל וניתן לאכול אותם גולמיים, מבושלים או מיצים.

11.צימוקים

צימוקים הם מקור ברזל מצוין וניתן לצרוך אותם מדי יום כדי להגביר את רמות ההמוגלובין.

12.Molasses BlackStrap

מולסה שחורה עשירה בברזל וניתן לצרוך אותה מדי יום כדי להגביר את רמות ההמוגלובין.

13.שיבולת שועל

שיבולת שועל היא מקור נהדר לברזל וניתן לצרוך אותה מדי יום כדי להגביר את רמות ההמוגלובין.

14.אגוזים וזרעים

אגוזים וזרעים, כמו שקדים, קשיו וזרעי חמניות, עשירים בברזל וניתן לצרוך אותם מדי יום כדי להגביר את רמות ההמוגלובין.

15.מיץ תרד

מיץ תרד עשיר בברזל וניתן לצרוך אותו מדי יום כדי להגביר את רמות ההמוגלובין.

16.PRUNES

שזיפים מיובשים הם מקור נהדר לברזל וניתן לאכול אותם גולמיים, מבושלים או מיצים.

17.משמשים

משמשים הם מקור נהדר לברזל וניתן לאכול אותם גולמיים או מבושלים.

18.גהי

גהי עשיר בברזל וניתן לצרוך אותו מדי יום כדי להגביר את רמות ההמוגלובין.

19.שומשום זרעי

זרעי שומשום הם מקור ברזל מצוין וניתן לצרוך אותם מדי יום כדי להגביר את Hem

24 תרופות סבתות טבעיות ופופולריות עבור המוגלובין נמוך

המוגלובין הוא חלבון חשוב שנמצא בתאי דם אדומים.זה אחראי על נשיאת חמצן בכל הגוף.רמות המוגלובין נמוכות יכולותלגרום לעייפות, חולשה וקוצר נשימה.אמנם ישנן תרופות מרשם ושינויים תזונתיים שיכולים לעזור, אך ישנם גם כמה תרופות טבעיות שהועברו לאורך הדורות.להלן 24 תרופות סבתות טבעיות ופופולריות להמוגלובין נמוך.

1.שמן כבד בקלה

שמן כבד בקלה הוא תרופה מסורתית להמוגלובין נמוך.זה עשיר בחומצות שומן אומגה 3 וויטמינים A ו- D, אשר כולם עוזרים לשמור על רמות דם בריאות.ניתן ליטול שמן כבד בקלה כתוסף או ליישם באופן אקטואלי על העור.

2.מזונות עשירים בברזל

ברזל הוא מרכיב מרכזי בהמוגלובין, ולכן חשוב לוודא שאתה מקבל מספיק מזה בתזונה שלך.מזונות עשירים בברזל כוללים בשר אדום, ירקות עלים כהים, קטניות, אגוזים וזרעים.אתה יכול למצוא גם ברזל בדגני בוקר מועשרים וכמה פירות, כמו משמשים, צימוקים ושזיפים שזיפיםי.

3.מיץ סלק

מיץ סלק הוא תרופה מסורתית להמוגלובין נמוך.הוא עשיר בחנקות, שיכול לעזור בשיפור זרימת הדם ולהגדיל את ספיגת הברזל לגוף.בנוסף, מיץ סלק מלא בנוגדי חמצון, ויטמינים ומינרלים המסייעים להגביר את מערכת החיסון.

4.אוכלים עשירים בפולאט

חומצה פולית הוא ויטמין B חשוב המסייע לייצור תאי דם אדומים.מזונות עשירים בפולית כוללים ירקות עלים כהים, אספרגוס, נבטי בריסל, עדשים ותפוזים.קיימים גם תוספי חומצה פולית וניתן לקחת אותם בנוסף למקורות תזונתיים.

5.שום

שום שימש זה מכבר כתרופה טבעית להמוגלובין נמוך.הוא מלא בנוגדי חמצון ותרכובות המכילות גופרית המסייעות בשיפור זרימת הדם ולהגדיל את ספיגת הברזל.ניתן לצרוך שום גולמי, מבושל או בצורה תוספה.

6.מזונות עשירים בוויטמין C

ויטמין C חיוני לייצור כדוריות דם אדומות, ולכן חשוב לוודא שאתה מקבל מספיק מזה בתזונה שלך.מזונות עשירים בוויטמין C כוללים פירות הדר, פלפלים, ברוקולי, עגבניות ותותים.

7.מיץ תרד

מיץ תרד הוא תרופה מסורתית להמוגלובין נמוך.הוא מלא בוויטמינים, מינרלים ונוגדי חמצון המסייעים בשיפור זרימת הדם ולהגדיל את ספיגת הברזל.מיץ תרד יכול לצרוך טרי או כתוסף.

8.ג’ינג’ר

ג’ינג’ר הוא תרופה פופולרית להמוגלובין נמוך.הוא מלא בנוגדי חמצון ותרכובות אנטי דלקתיות המסייעות בשיפור זרימת הדם ולהגדיל את ספיגת הברזל.ניתן לצרוך ג’ינג’ר גולמי, מבושל או בצורה תוספה.

9.שומשום זרעי

זרעי שומשום הם תרופה מסורתית להמוגלובין נמוך.הם מלאים בברזל, אבץ ומגנזיום, המסייעים בשיפור זרימת הדם ולהגדיל את ספיגת הברזל לגוף.ניתן לצרוך זרעי שומשום גולמיים, מבושלים או כאבקה.

10.סרפד

סרפד

הם תרופה מסורתית להמוגלובין נמוך.הם מלאים בוויטמינים, מינרלים ונוגדי חמצון המסייעים בשיפור זרימת הדם ולהגדיל את ספיגת הברזל.ניתן לצרוך סרפד כתה או בצורה תוספה.

11.משמשים יבשים

משמשים מיובשים הם תרופה מסורתית להמוגלובין נמוך.הם מלאים בברזל, ויטמין A ונוגדי חמצון המסייעים בשיפור זרימת הדם ולהגדיל את ספיגת הברזל.ניתן לצרוך משמשים יבשים כחטיף או בצורה תוספה.

12.מיץ גיזום

מיץ שזיפים הוא תרופה מסורתית להמוגלובין נמוך.הוא מלא ברזל, ויטמין C ונוגדי חמצון המסייעים בשיפור זרימת הדם ולהגדיל את ספיגת הברזל.ניתן לצרוך מיץ גיזום טרי או כתוסף.

13.אלוורה

אהבתם? שלחו לחבר\ה שחייב\ת לדעת גם!

דילוג לתוכן