דף הבית » תרופות סבתא » 15 תרופות לבית זמינות ואמינות לשיעול וקוצר נשימה
daadaddaddaa dcdddaa ddeddaddaa dddeddaddaa dcdaddaddc ddad

15 תרופות לבית זמינות ואמינות לשיעול וקוצר נשימה

שיעול וקוצר נשימה יכולים להיות לא נוחים להפליא ואפילו מדאיגים.למרבה המזל, ישנם מספר תרופות ביתיות שיכולות לעזור להקל על תסמינים אלה ולספק הקלה.מאמר זה יחקור 15 מתוך תרופות ביתיות אלה, ויספק הדרכה כיצד להשתמש בהם בצורה בטוחה ויעילה.

שיעול וקוצר של תרופות נשימה

1.לשתות נוזלים חמים

נוזלים חמים, כמו תה צמחים, מים חמים ומרק עוף, נהדרים לגירוי בגרון מרגיע ולריר דליל.זה יכול לעזור לשחרר ולגרש כל ריר מתמשך בריאות, שיכול לעזור הן בשיעול והן בקוצר נשימה.בנוסף, שתיית נוזלים חמים יכולה גם לעזור להגביר את מערכת החיסון.

2.ג’ינג’ר

ג’ינג’ר שימש זה מכבר כתרופה טבעית למגוון מחלות, כולל שיעול וקוצר נשימה.הוא מכיל תרכובות אנטי דלקתיות ונוגדות חמצון חזקות שיכולות לעזור להפחית דלקת במערכת הנשימה.כדי להשתמש בג’ינג’ר כתרופה ביתית, תוכלו להכין תה על ידי הוספת כפית של ג’ינג’ר טרי מגורר לכוס מים חמים והעברה למשך 10 דקות.אתה יכול גם להוסיף כמה טיפות של שמן אתרי ג’ינג’ר למגזר אדים שיעזור לפתוח את דרכי הנשימה.

טיפ:

לקבלת תועלת מקסימאלית, נסה להשתמש בג’ינג’ר טרי בכל הזדמנות אפשרית.

3.דבש

לדבש תכונות רפואיות רבות, והוא יכול לשמש כתרופה יעילה לשיעול וקוצר נשימה.יש לו תכונות אנטי דלקתיות ונוגדות חמצון שיכולות לעזור להפחית את הדלקת במערכת הנשימה.כדי להשתמש בדבש כתרופה ביתית, מערבבים 1 כף דבש עם כפית של ג’ינג’ר טרי מגורד וכוס מים חמים.שתו תערובת זו 2-3 פעמים ביום לקבלת התוצאות הטובות ביותר.

4.שאיפת קיטור

שאיפת קיטור היא דרך נהדרת לעזור לפתוח את דרכי הנשימה ולהפחית את השיעול וקוצר הנשימה.לשם כך, מלאו קערה גדולה במים חמים והוסיפו כמה טיפות של שמנים אתרים כמו אקליפטוס או מנטה.הניחו מגבת מעל הראש ונשענים מעל הקערה, נושמים נשימות עמוקות.עשו זאת במשך 10 דקות, לקחת הפסקות לפי הצורך.

5.שמנים אתרים

שמנים אתרים יכולים לשמש כתרופה יעילה לשיעול וקוצר נשימה.אקליפטוס, מנטה ושמן עץ התה כולם בעלי תכונות אנטי דלקתיות ומגניבות שיכולות לעזור לפתוח את דרכי הנשימה ולהפחית את הדלקת.כדי להשתמש בשמנים אתרים כתרופה ביתית, הוסיפו כמה טיפות למכונת אדים ושאפו את הקיטור.ניתן גם להוסיף כמה טיפות לקערת מים חמים ולשאוף את הקיטור ישירות.

המשך בחלק 2.

דבש

דבש הוא תרופה טבעית לשיעול וקוצר נשימה.ידוע שהוא מצפה בגרון, המסייע בהפחתת השיעול והרגימה של כאב.בנוסף, ידוע שדבש הוא אנטי -מיקרוביאלי ומסייע בהפחתת הדלקת.כדי להשתמש בדבש כתרופה לשיעול וקוצר נשימה, מערבבים 1 כף דבש עם כפית מיץ לימון וקמצוץ קטן של פלפל קאיין.לאחר מכן, שתו את התערובת הזו בזמן שהיא עדיין חמה.ניתן לקחת דבש גם עם תה חם או בכוס מים חמים.

ג’ינג’ר

ג’ינג’ר הוא תרופה ביתית נוספת שניתן להשתמש בה לטיפול בשיעול וקוצר נשימה.ידוע שג’ינג’ר מסייע בהפחתת הדלקת ולהגביר את החסינות.כדי להשתמש בג’ינג’ר כתרופה לשיעול וקוצר נשימה, מערבבים כפית 1 של ג’ינג’ר מגורד טרי בכוס מים חמים.תנו לו תלול במשך 10 דקות, לסנון אותו ואז לשתות אותו.ניתן לעשות זאת מספר פעמים ביום לפי הצורך.

שאיפת קיטור

שאיפת קיטור היא תרופה ביתית פשוטה ויעילה המסייעת להקל על שיעול וקוצר נשימה.לשם כך, הרתיחו מעט מים על הכיריים ואז הוסיפו כמה טיפות של שמנים אתרים, כמו אקליפטוס או מנטה.לאחר מכן, עמדו מעל הסיר ונשמו את הקיטור למשך 5-10 דקות.ניתן לעשות זאת מספר פעמים ביום לפי הצורך.

שמנים אתרים

ניתן להשתמש בשמנים אתרים, כמו אקליפטוס, מנטה ושמן עץ התה, כדי לעזור להקל על שיעול וקצריםנשימה.כדי להשתמש בשמנים אתרים, מערבבים 5-10 טיפות השמן בכוס מים חמים.לאחר מכן, שאפו את הקיטור למשך 5-10 דקות.ניתן לעשות זאת מספר פעמים ביום לפי הצורך.

שאלות נפוצות (שאלות נפוצות)

ש: כמה זמן עלי להשתמש בדבש לשיעול וקוצר נשימה?

א: לקבלת התוצאות הטובות ביותר, מומלץ לקחת דבש לפחות לחודש.עם זאת, אם אינך רואה שיפור לאחר זמן זה, עליך להתייעץ עם רופא.

ש: באיזו תדירות אוכל להשתמש בג’ינג’ר כתרופה לשיעול וקוצר נשימה?

א: אתה יכול להשתמש בג’ינג’ר כתרופה לשיעול וקוצר נשימה מספר פעמים ביום לפי הצורך.

מסקנה

שיעול וקוצר נשימה יכולים להיות לא נעימים ולא נוחים, אך למרבה המזל יש כמה תרופות ביתיות שיכולות לעזור.דבש, ג’ינג’ר, שאיפת קיטור ושמנים אתרים הם כולם תרופות יעילות ואמינות לשיעול וקוצר נשימה.אמנם תרופות אלה יכולות להועיל, אם אינך רואה שיפור לאחר חודש, עדיף להתייעץ עם רופא.

15 תרופות ביתיות אלה הן אפשרויות בטוחות ואמינות לטיפול בשיעול וקוצר נשימה.חשוב לזכור שכולם שונים, ומה שעובד עבור אדם אחד עשוי לא לעבוד עבור אחר.תמיד עדיף להתייעץ עם רופא לפני שתתחיל בסעדים ביתיים כלשהם.

אהבתם? שלחו לחבר\ה שחייב\ת לדעת גם!

דילוג לתוכן