דף הבית » תרופות סבתא » 12 תרופות של סבתא לטיפול יעיל ואורגני לשיעול רטוב
daadaddaddaa dadc daddaad dcdddaddc ddaddc ddddaddad dcda

12 תרופות של סבתא לטיפול יעיל ואורגני לשיעול רטוב

הסעדים של סבתא לטיפול יעיל ואורגני בשיעול רטוב

שיעול הוא סימפטום שכיח של מחלות נשימה רבות, ושיעול רטוב הוא אחד הסוגים הנפוצים ביותר.זה נגרם על ידי ריר בדרכי הנשימה ולעתים קרובות מלווה בגודש בחזה וקושי נשימה.אמנם קיימות תרופות רבות ללא מרשם לטיפול בשיעול רטוב, אך אנשים רבים מעדיפים להשתמש בתרופות טבעיות ואורגניות.סבתות משתמשות בסעדים אלה כבר מאות שנים, והן עדיין יעילות מאוד כיום.להלן 12 מהתרופות הפופולריות ביותר של סבתא לטיפול בשיעול רטוב.

1.דבש

דבש משמש זה מכבר להרגעת גרון כואב ולהפחתת השיעול.יש לו תכונות אנטי-דלקתיות ואנטי-מיקרוביאליות טבעיות המסייעות להפחתת הדלקת בדרכי הנשימה ולהפחית את ייצור הריר.כדי להשתמש בדבש לטיפול בשיעול רטוב, מערבבים כף דבש אחת עם כוס מים חמים ושותים אותם לאט.אתה יכול גם להוסיף כפית מיץ לימון לתערובת לקבלת הקלה נוספת.

2.שום

שום ידוע באופן נרחב בזכות תכונותיו הרפואיות, והוא משמש במשך מאות שנים לטיפול במגוון מחלות.יש לו תכונות טבעיות אנטי -ויראליות ואנטיביוטיות שיכולות לעזור להפחית את חומרת שיעול רטוב.כדי להשתמש בשום לטיפול בשיעול רטוב, מערבבים שתי שיני שום כתוש עם כף דבש אחת וכוס מים חמים.שתו תערובת זו לאט לאורך כל היום.

3.ג’ינג’ר

ג’ינג’ר הוא תרופה פופולרית נוספת לשיעול רטוב.יש לו תכונות טבעיות אנטי דלקתיות ומצפיות שיכולות לעזור להפחית את הדלקת בדרכי הנשימה ולגרש ריר.כדי להשתמש בג’ינג’ר לטיפול בשיעול רטוב, מערבבים כפית אחת של ג’ינג’ר אבקה עם כוס מים חמים.תן לזה תלול למשך 10 דקות, ואז להוסיף כף דבש אחת ושותה אותו לאט.

4.מנטה

מנטה היא תרופה ביתית נהדרת לטיפול בשיעול רטוב.יש לו תכונות טבעיות אנטי -ויראליות ומציפות שיכולות לעזור להפחית את הדלקת בדרכי הנשימה ולגרש ריר.כדי להשתמש במנטה לטיפול בשיעול רטוב, מערבבים כפית אחת של עלי מנטה מיובשים עם כוס מים חמים.תן לזה תלול למשך 10 דקות, ואז להוסיף כף דבש אחת ושותה אותו לאט.

5.שורש מרשמלו

שורש מרשמלו הוא תרופה פופולרית נוספת לטיפול בשיעול רטוב.יש לו תכונות טבעיות אנטי דלקתיות ומצפיות שיכולות לעזור להפחית את הדלקת בדרכי הנשימה ולגרש ריר.כדי להשתמש בשורש מרשמלו לטיפול בשיעול רטוב, מערבבים כפית אחת של שורש מרשמלו מיובש עם כוס מים חמים.תן לזה תלול למשך 10 דקות, ואז להוסיף כף דבש אחת ושותה אותו לאט.

6.שומר

שומר הוא עשב פופולרי ששימש במשך מאות שנים לטיפול במגוון מחלות.יש לו תכונות טבעיות אנטי -ויראליות ומציפות שיכולות לעזור להפחית את הדלקת בדרכי הנשימה ולגרש ריר.כדי להשתמש בשומר לטיפול בשיעול רטוב, מערבבים כפית אחת של זרעי שומר מיובשים עם כוס מים חמים.תן לזה תלול למשך 10 דקות, ואז להוסיף כף דבש אחת ושותה אותו לאט.

7.שורש ליקוריץ

שורש ליקוריץ הוא תרופה נהדרת נוספת לטיפול בשיעול רטוב.יש לו תכונות טבעיות אנטי -ויראליות ומציפות שיכולות לעזור להפחית את הדלקת בדרכי הנשימה ולגרש ריר.כדי להשתמש בשורש ליקוריץ לטיפול בשיעול רטוב, מערבבים כפית אחת של שורש ליקריץ מיובש עם כוס מים חמים.תן לזה תלול למשך 10 דקות, ואז להוסיף כף דבש אחת ושותה אותו לאט.

8.כורכום

כורכום הוא עשב חזק ששימש במשך מאות שנים לטיפול במגוון מחלות.יש לו תכונות טבעיות אנטי דלקתיות ומצפיות שיכולות לעזור להפחית את הדלקת בדרכי הנשימה ולגרש ריר.כדי להשתמש בכורכום לטיפול בשיעול רטוב, מערבבים כפית אחת של אבקת כורכום עם כוס מים חמים.תן לזה תלול למשך 10 דקות, ואז להוסיף כף דבש אחת ושותה אותו לאט.

9.בצל

בצל הוא תרופה פופולרית נוספת לטיפול בשיעול רטוב.זה חהS תכונות טבעיות אנטי-דלקתיות ומציפות שיכולות לעזור להפחית את הדלקת בדרכי הנשימה ולגרש ריר.כדי להשתמש בצל לטיפול בשיעול רטוב, מערבבים כפית אחת של מיץ בצל עם כוס מים חמים.תן לזה תלול למשך 10 דקות, ואז להוסיף כף דבש אחת ולשתות אותו לאט.

תרופות תה צמחים לשיעול רטוב

תה צמחי מרפא שימשו במשך מאות שנים לטיפול בשיעול רטוב.תה צמחי מרפא מיוצרים מעלים, פרחים, שורשים או קליפה של צמחי מרפא שונים, ולעתים קרובות הם משופרים עם תבלינים ודבש.להלן 12 מהתרופות היעילות ביותר לתה צמחים לשיעול רטוב:

1.תה שורש ליקריץ

תה שורש ליקוריץ הוא אחד התרופות העתיקות ביותר לשיעול רטוב.תה זה מכיל תרכובת הנקראת glycyrrhizin, המשמשת כאנטי דלקתית ויכולה לעזור להפחית דלקת וגירוי בגרון.על פי ההערכה, היא משמשת כמתווה, ומסייעת לשחרר ולגרש ריר מהריאות.תה שורש ליקוריץ נלקח בדרך כלל שלוש פעמים ביום.

2.תה שורש מרשמלו

תה שורש מרשמלו הוא תרופה יעילה נוספת לשיעול רטוב.תה זה מכיל ריר, חומר ג’לטיני המסייע בציפוי הגרון ולהפחית גירוי ודלקת.זה גם עוזר לשחרר ריר ולהקל על הגירוש מהריאות.תה שורש מרשמלו נלקח בדרך כלל שלוש פעמים ביום.

3.תה ג’ינג’ר

תה ג’ינג’ר הוא תרופה פופולרית לשיעול רטוב.התכונות האנטי דלקתיות והמצפיות של ג’ינג’ר עוזרות להפחתת הדלקת בגרון ולגרש ריר מהריאות.תה ג’ינג’ר יכול גם לעזור להרגיע את כאב הגרון ולהפחית את השיעול.תה ג’ינג’ר נלקח בדרך כלל פעמיים או שלוש ביום.

4.תה אקליפטוס

תה אקליפטוס הוא תרופה מסורתית לשיעול רטוב.תה זה מכיל תרכובות הנקראות אקליפטול וסינאול, בעלות תכונות אנטי דלקתיות ומצפיות.תרכובות אלה עוזרות להפחתת דלקת בגרון ומקלות על גירוש הריר מהריאות.תה אקליפטוס נלקח בדרך כלל שלוש פעמים ביום.

5.תה טימין

תה טימין הוא תרופה עוצמתית לשיעול רטוב.תה זה מכיל תרכובות הנקראות Thymol ו- Carvacrol, בעלות תכונות אנטי דלקתיות ומצפיות.תרכובות אלה עוזרות להפחתת דלקת בגרון ומקלות על גירוש הריר מהריאות.תה טימין נלקח בדרך כלל שלוש פעמים ביום.

6.תה מולין

תה מולין הוא תרופה עתיקה לשיעול רטוב.תה זה מכיל תרכובת הנקראת קומרין, שהיא אנטי דלקתית ומציפה.תרכובת זו מסייעת להפחתת דלקת בגרון ולהקל על גירוש הריר מהריאות.תה מולין נלקח בדרך כלל שלוש פעמים ביום.

7.תה Horehound

תה HoreHound הוא תרופה מסורתית לשיעול רטוב.תה זה מכיל תרכובת בשם Marrubiin, שהיא אנטי דלקתית ומציפה.תרכובת זו מסייעת להפחתת דלקת בגרון ולהקל על גירוש הריר מהריאות.תה Horehound בדרך כלל נלקח שלוש פעמים ביום.

8.תה קולטספוט

תה קולטספוט הוא תרופה יעילה לשיעול רטוב.תה זה מכיל תרכובת הנקראת Tussilagine, שהיא אנטי דלקתית ומציפה.תרכובת זו מסייעת להפחתת דלקת בגרון ולהקל על גירוש הריר מהריאות.תה קולטספוט נלקח בדרך כלל שלוש פעמים ביום.

9.תה חלקלקה תה

תה אלם חלקלק הוא תרופה פופולרית לשיעול רטוב.תה זה מכיל תרכובת הנקראת רירית, שהיא משותפת.תרכובת זו עוזרת לשחרר ריר בריאות ולהקל על הגירוש.תה חלקלקות נלקח בדרך כלל שלוש פעמים ביום.

10.תה אניז

תה אניז הוא תרופה מסורתית לשיעול רטוב.תה זה מכיל תרכובת הנקראת אנתול, שהיא משותפת.תרכובת זו עוזרת לשחרר ריר בריאות ולהקל על הגירוש.תה אניס נלקח בדרך כלל שלוש פעמים ביום.

11.תה מרווה

תה מרווה הוא תרופה יעילה לשיעול רטוב.תה זה מכיל תרכובת בשם Thujone, שהיא משותפת.תרכובת זו עוזרת לשחרר ריר ב

אהבתם? שלחו לחבר\ה שחייב\ת לדעת גם!

דילוג לתוכן