סושי פירות הוא מאכל יפני פופולרי. הוא עשוי מאורז סושי מגולגל ומילוי פירות. המילוי יכול להיות כל סוג של פרי.
תהליך הכנת קרם קוקוס לסושי פירות הוא פשוט מאוד וקל לביצוע. פשוט טוחנים את הקוקוס לחתיכות קטנות, סוחטים אותו עד לקבלת הנוזל ושומרים במקרר למשך שעתיים. פותחים אותו, שולפים את הקרם הסמיך למעלה ומערבבים אותו עם סוכר עד שהוא הופך חלק. לאחר מכן יוצקים לקערה ומכניסים למקרר לשעה-שעתיים עד לצינון יסודי. חשוב להתחיל עם מרכיבים קרים כדי למנוע מהקרם להימס תוך כדי ערבוב הסוכר. התהליך גם צריך להיעשות בשלבים מכיוון שאתה צריך להקציף כל הזמן כדי שלא יווצרו גושים בתערובת שלך לפני שאתה מוזג אותה לקערה או לצלחת שלך או מגלגל אותה על המחצלת שלך.
להלן סרטון לדוגמה כיצד לעשות זאת:
מה המטרה של קרם קוקוס בסושי
קרם קוקוס הוא אלטרנטיבה טבעונית לשמנת חלבית שניתן להשתמש בה כדי להוסיף טעם ועושר למנות ולקינוחים טבעוניים וללא חלב. קרם קוקוס משמש לעתים קרובות בסושי כמו גם במנות אסייתיות אחרות, כמו קארי. ניתן להוסיף אותו גם לגלידה, שייקים, פשטידות או מאפים. הוא מהווה תחליף מצוין לחלב במתכונים רבים מכיוון שיש לו מרקם עשיר יותר מחלב קוקוס רגיל. קרם קוקוס משמש בסושי כדי להוסיף טעם ועושר למנות ולקינוחים טבעוניים וללא חלב. זה נעשה על ידי ערבוב חלב קוקוס עם סוכר ומים.
מה הטעם של רוטב שמנת קוקוס?
רוטב שמנת קוקוס הוא סוג של רוטב שהוא גם שמנת וגם בטעם קוקוס. ניתן להגיש על גבי סוגי אוכל רבים ושונים. לרוטב הזה יש טעם עדין של קוקוס מפתיתי הקוקוס המגוררים המעורבבים עם השמנת. לרוטב יש גם עקביות סמיכה וחלקה.
למה משמש קרם קוקוס ממותק?
קרם קוקוס ממותק הוא מרכיב פופולרי במשקאות טרופיים כמו פיניה קולדה ודייקירי. הוא משמש גם כמשפר טעם בקינוחים כמו עוגת אננס הפוך.
קרם קוקוס ממותק משמש במשקאות טרופיים רבים כמו פינה קולדה ודייקירי, כמו גם בקינוחים כמו עוגת אננס הפוך. זהו מרכיב פופולרי מכיוון שהוא משפר את הטעם של המשקה או הקינוח מבלי להוסיף יותר מדי סוכר. קרם קוקוס ממותק נעשה על ידי ערבוב קוקוס טרי מגורר עם סוכר ולפעמים תמצית וניל.
האם קרם קוקוס זהה לחלב קוקוס?
קרם קוקוס הוא תערובת סמיכה ושמנת יותר של חלב קוקוס. חלב קוקוס מיוצר על ידי ערבוב המים והבשר של הקוקוס עם כמה מרכיבים אחרים כמו סוכר, מלח או מיץ ליים.
לקרם קוקוס יש תכולת שומן גבוהה יותר מחלב קוקוס. ההבדל בין השניים הוא שהמים בחלב הקוקוס הרתחו כדי להסיר את רוב טעמו, בעוד שבקרם קוקוס נותרו עוד כמה מולקולות מים והמולקולות הללו תורמות לטעם. קרם קוקוס יכול לשמש כרוטב לקינוחים וכמרכיב במתכונים רבים.