דף הבית » תרופות סבתא » 2 תרופות של סבתא על בסיס ניסיון ואמינות לאף נזלת ילדים
daadaddaddaa dadc daddaad dadc ddadda daddadddf dddeddaddaa

2 תרופות של סבתא על בסיס ניסיון ואמינות לאף נזלת ילדים

הסעדים של סבתות לאף נזלת ילדים

כהורים, אנו תמיד מחפשים דרכים לעזור לילדים שלנו להרגיש טוב יותר כשהם חולים.למרבה המזל, לסבתות שלנו יש שפע של ניסיון וידע שצריך להתייחס אליו כשמדובר בטיפול במחלות ילדים.בטח, תמיד יש אפשרות לרפואה קונבנציונאלית, אבל מדוע לא לחקור את הסעדים שנמסרו במשך דורות?להלן שתי התרופות של סבתא מנוסה ואמרה על האף של הילד.

Onion Poultice

אחד הטיפולים הפופולריים והארוכת השנים הוא עקרון הבצל.לקבלת תרופה זו, תזדקק לבצל גולמי, סכין ובד.התחל על ידי קילוף הבצל וחתך אותו לפרוסות דקות.מניחים את הפרוסות על מטלית ועוטפים אותן בחוזקה.לאחר מכן, הניחו את הבד על חזהו של הילד והשאירו אותו שם כ -15 דקות.לאחר מכן, הסר את הבד והפטר את פרוסות הבצל.

תרופה זו פועלת פלאים לילד עם נזלת.הבצל משמש כמתווה, עוזר לשחרר את הריר ולהקל על הגירוש.החום מהבצל עוזר גם להרגיע כל גודש בחזה.

טיפ:

הקפד למרוח את העוף על חזה נקי ויבש.יתכן שתרצה לכסות את העוף במגבת יבשה כדי לשמור על החום פנימה.

טיפול בקיטור

תרופה יעילה נוספת לאף נזלת היא קיטור.מרתיחים סיר מים ושופכים אותו לקערה.הניחו את הקערה על השולחן ולגרום לילדכם לשבת עם הפנים מעל הקערה, ודאגו לעצב את עיניהם.מעטפים מגבת מעל ראשם ואת הקערה ליצירת אוהל.האדים מהמים הרותחים יעזרו לדלל את הריר ולהקל על הגירוש.

תרופה זו נעשית בצורה הטובה ביותר בחדר מאוורר היטב ולא יותר מ -15 דקות בכל פעם.כאשר הקיטור התבהר, הילד שלך יפוצץ את האף כדי לגרש את הריר.

טיפ:

אם הטיפול בקיטור גורם לילדכם להשתעל, הוסיפו כמה טיפות של שמן אקליפטוס למים הרותחים.האקליפטוס יעזור להרגיע את הגרון ולהקל על העומס.

שתי הסעדים הללו פשוטות, יעילות ומשמשות את דורות הסבתות כדי לעזור לטפל באף הנזלת של הילד.אמנם אתה תמיד צריך להתייעץ עם הרופא שלך לפני שתנסה תרופות ביתיות כלשהן, אך שני אלה הוכיחו כי הם אמינים ובטוחים כאשר משתמשים בהם כראוי.

תרופות צמחי מרפא לאף נוזל

סבתות משתמשות בתרופות צמחי מרפא כדי להתייחס לאף הנזלים של נכדיהן במשך מאות שנים.סעדים אלה מבוססים על ניסיון ואמינות, והועברו לאורך דורות.להלן כמה מהתרופות הפופולריות ביותר של צמחי מרפא לאף נזלים.

1.בצל ודבש

בצל ודבש משמשים זה מכבר לטיפול בהצטננות ושפעת.מדובר במגרשי -מפלסים טבעיים המסייעים להפחתת כמות הריר בגוף.כדי להכין תרופה באמצעות בצל ודבש, מערבבים כף אחת של בצל קצוץ דק עם כף דבש אחת.קח תערובת זו שלוש פעמים ביום למשך שבוע כדי לעזור להפחית את הסימפטומים של נזלת.

2.ג’ינג’ר ושום

ג’ינג’ר ושום שימשו שניהם מאות שנים כתרופות טבעיות להצטננות ושפעת.שניהם מכילים תכונות אנטי דלקתיות ואנטי-מיקרוביאליות המסייעות להפחתת הדלקת בגוף ולהילחם נגד חיידקים ונגיפים.כדי ליצור תרופה באמצעות ג’ינג’ר ושום, מערבבים כפית אחת של ג’ינג’ר קצוץ דק וכפית אחת של שום קצוץ דק.קח תערובת זו שלוש פעמים ביום למשך שבוע כדי לעזור להפחית את הסימפטומים של נזלת.

3.חומץ תפוחים

חומץ תפוחים הוא תרופה טבעית המשמשת במשך מאות שנים לטיפול במגוון מחלות.הוא מכיל תכונות אנטיבקטריאליות ואנטי דלקתיות המסייעות להפחתת הדלקת בגוף ולהילחם נגד חיידקים ונגיפים.כדי ליצור תרופה באמצעות חומץ תפוחים, מערבבים כף אחת של חומץ תפוחים עם כוס מים חמים.קח את התערובת הזו שלוש פעמים ביום למשך שבוע כדי לעזור להפחית את הסימפטOMS של נזלת.

שאלות נפוצות

ש: מהם היתרונות של שימוש בתרופות צמחי מרפא לאף נזיר?

א: תרופות צמחי מרפא טבעיים ולא פולשניים ויכולים לספק הקלה מהתסמינים של נזלת.הם גם זולים יחסית וניתן להכין אותם בקלות בבית.בנוסף, ניתן להשתמש בתרופות צמחי מרפא לטיפול בתסמינים לטווח קצר וגם לטווח הארוך של נזלת.

ש: האם יש תופעות לוואי של שימוש בתרופות צמחי מרפא?

א: תרופות צמחי מרפא בדרך כלל בטוחים, אך עדיין חשוב להתייעץ עם רופא לפני שתשתמשו בתרופות צמחיות כלשהן.כמה עשבי תיבול יכולים לקיים אינטראקציה עם תרופות מסוימות או מצבים בריאותיים, ולכן חשוב לוודא שתרופת הצמחים בטוחה לך להשתמש.

לסיכום, סבתות משתמשות בתרופות צמחי מרפא כדי להתייחס לאף הנזלים של נכדיהן במשך מאות שנים.סעדים אלה מבוססים על ניסיון ואמינות, והועברו לאורך דורות.תרופות צמחי מרפא פופולריות לאף נוזלות כוללות בצל ודבש, ג’ינג’ר ושום וחומץ תפוחים.אמנם בדרך כלל סעדים אלה בטוחים, אך עדיין חשוב להתייעץ עם רופא לפני להשתמש בתרופות צמחיות כלשהן, מכיוון שכמה עשבי תיבול יכולים לקיים אינטראקציה עם תרופות או מצבים בריאותיים מסוימים. רפואת צמחים הוא נוהג עתיק ועוצמתי שיכול לעזור להפחית את הסימפטומים של נזלת.

אהבתם? שלחו לחבר\ה שחייב\ת לדעת גם!

דילוג לתוכן