דף הבית » תרופות סבתא » 8 תרופות סבתות ביתיות עם תוצאות מוכחות עבור הצטננות התינוקות
daadaddaddaa daddaaddaa dddaadddaa dadd daaddadddaa deddbdddaa da

8 תרופות סבתות ביתיות עם תוצאות מוכחות עבור הצטננות התינוקות

הסעדים של סבתא להצטננות התינוקות

זה לא נדיר שתינוקות יחוו הצטננות, במיוחד בחודשים קרירים יותר.בעוד שרוב ההצטננות קלים ואינם דורשים טיפול רפואי, הם עדיין יכולים להיות לא נוחים ומפריעים לשנת התינוק.למרבה המזל, ישנם הרבה תרופות טבעיות שיכולות לעזור להקל על תסמיני הקור של התינוק.הסעדים של סבתא שימשו במשך דורות, ואם משתמשים בהם כראוי, יכולים להיות יעילים להפחתת תסמיני הקור של התינוק.להלן 8 מהתרופות הפופולריות ביותר של סבתא ביתית להצטננות התינוקות.

1.טיפול בקיטור

קיטור יכול לעזור לשחרר את העומס, מה שמקל על התינוק לנשום.זה גם עוזר להתייבש ולחות את דרכי הנשימה, מה שיכול להקל על הסימפטומים הקרים של התינוק.כדי להשתמש בתרופה זו, מלאו קערה גדולה במים חמים והניחו אותה על שולחן או על השיש.מקם כיסא, או סדרן תינוקות, קרוב לקערה ונתן לאדים להתעלות סביב התינוק.אתה יכול גם להוסיף כמה טיפות של שמן אקליפטוס למים להקלה נוספת.הקפידו להרחיק את התינוק במרחק של שני מטרים לפחות מהקערה כדי להימנע מכל תאונות.

2.טיפות מלח

טיפות מלח יכולות לעזור לשחרר ריר ודק, מה שמקל על התינוק לנשום.כדי ליצור טיפות מלח, מערבבים כפית מלח אחת לכוס מים חמים.אתה יכול להשתמש בטפטפת או במזרק קטן כדי להציב שתיים עד שלוש טיפות של תמיסת המלח לכל אחד מהנחיריים של התינוק.יש לעשות זאת שלוש עד ארבע פעמים ביום לקבלת התוצאות הטובות ביותר.

טיפ ייחודי:

הקפידו להשתמש במים חמים בעת ביצוע טיפות המלח.מים קרים יכולים לגרום לתינוק לרעוד, מה שעלול להקשות על הנשימה.

3.קומפרסים חמים

החלת דחיסה חמה על החזה והגב של התינוק יכולה לעזור להפחית את הגודש.אתה יכול להכין קומפרס חם על ידי השריית בד קטן במים חמים ולהסתובב.הניחו את הבד על חזהו של התינוק ובגב, ומקפידים לשמור על טמפרטורת הדחיסה נוחה לתינוק.השאירו את הדחיסה למשך 10-15 דקות, ואז חזרו על פעמיים עד שלוש ביום.

4.מרק עוף

מרק עוף הוא תרופה קלאסית למבוגרים ותינוקות כאחד.המרק החם עוזר לריר דק, ואילו החלבונים בעוף יכולים לעזור להגביר את מערכת החיסון של התינוק ולהפחית את הדלקת.אתה יכול להכין מרק עוף תוצרת בית משלך או לקנות גרסה אורגנית ונתונה מראש.הקפידו למחוק את המרק לתינוק כדי להבטיח שהוא חלק וקל לבלוע.

5.תה צמחים

תה צמחים יכול להיות דרך נהדרת לעזור להפחית את תסמיני הקור של התינוק.תה שנעשה עם קמומיל ומנטה יכולים לעזור להרגיע את גרונו של התינוק ולהפחית את העומס.הקפידו להשתמש רק בתה אורגני ונטול קפאין ולדלל אותם במים חמים לפני שתעבירם לתינוק שלכם.אתה יכול גם להוסיף כמות קטנה של דבש או צוף אגבה לתה כדי להוסיף מתיקות ולעזור להרגיע את כאב הגרון.

6.מכשיר אדים

שימוש במכונת אדים בחדר התינוק יכול לעזור לשמור על לחות באוויר, מה שיכול לעזור להקל על העומס.הקפידו להשתמש רק במים חמים במכונת האדים וכדי לשמור עליהם נקייה, מכיוון שמזני אדים טמאים יכולים להפיץ חיידקים.חשוב גם להרחיק את מכשיר האדים מהישג ידם של התינוק, מכיוון שהם יכולים להוות סכנה בטיחותית.

7.אספיירור האף

שואף לאף יכול לעזור להסיר ריר מאף התינוק.עדיף להשתמש במזרק נורה או בשאיפה המונעת על ידי סוללה כדי למנוע אי נוחות או גירוי.הקפד להשתמש רק בתמיסת מלח סטרילית ב- Aspirator ולנקות אותו לאחר כל שימוש.

8.שמן שום

לשמן שום יש תכונות טבעיות אנטי-ויראליות ואנטי-דלקתיות, מה שהופך אותו לבחירה מצוינת להקלה על תסמיני הקור של התינוק.כדי להשתמש בתרופה זו, מערבבים כף אחת של שמן שום עם כף שמן זית כתית חוץ.הניחו שתי טיפות של התערובת בכל אחד מהנחיריים של התינוק, והקפידו שלא להכניס אותה לעיניהם.עשה זאת פעמיים עד שלוש פעמים ביום.

שמונה תרופות סבתות ביתיות אלה יכולות להיות יעילות לטיפול בקור של התינוק.זה imפיקנט לזכור להשתמש בהם כראוי

חלק 2: 8 תרופות סבתות ביתיות עבור הצטננות התינוקות

1.שאיפת קיטור

שאיפת קיטור היא אחת התרופות הפופולריות והיעילות ביותר להצטננות התינוקות.תרופה זו עוזרת לשחרר ולנקות ריר ממעברי האף, ומאפשרת לתינוק שלך לנשום קל יותר.לשם כך, מלאו קערה במים חמים ומאדים והוסיפו כמה טיפות שמן אקליפטוס.הניחו את הקערה על שולחן או משטח בטוח ותנו לתינוק שלכם לשבת קרוב מספיק כדי להרגיש את הקיטור.מכסים את ראשו של התינוק שלך במגבת ותן להם לנשום את הקיטור למשך מספר דקות.וודא שהקיטור אינו חם מדי ותמיד עוקב אחר התינוק שלך.

2.גרגר מי מלח

תרופה זו היא קלאסית בין תרופות ביתיות להצטננות התינוקות.זה עוזר להפחית דלקת ולנקות ריר מהגרון.לשם כך מערבבים כפית מלח אחת בכוס מים חמים.תן לתינוק שלך לגרגר את מי המלח למשך מספר דקות ואז לירוק אותם.ניתן לחזור על תרופה זו מספר פעמים ביום.

3.אמבטיה חמה

אמבטיה חמה היא דרך נהדרת להפחית את העומס ולהקל על תסמיני הקור של התינוק.מלאו את האמבטיה במים חמים והוסיפו כמה טיפות של אקליפטוס או שמן אתרי לבנדר.תן לתינוק שלך להשרות במים החמים במשך מספר דקות ואז לייבש אותם.ניתן לחזור על תרופה זו מספר פעמים ביום.

4.שואף האף

שימוש בשאיפה באף הוא דרך נהדרת לפנות ריר מאף התינוק שלך.תרופה זו מסייעת להפחתת הגודש ולשיפור הנשימה.לשם כך, מלאו את השואף במים חמים וכמה טיפות של שמן אקליפטוס.הכנס בזהירות את השואף לנחיריים של תינוקך ומוצץ בעדינות את הריר.ניתן לחזור על תרופה זו מספר פעמים ביום.

5.מכשיר אדים

שימוש במכשיר אדים הוא עוד תרופה ביתית נהדרת להצטננות התינוקות.תרופה זו מסייעת להפחתת דלקת ולשחרר ריר ממעברי האף.מקם את מכשיר האדים בחדר התינוק שלך ונתן לו לרוץ מספר שעות כדי לשפר את איכות האוויר.דאג להחליף את המים באופן קבוע ולפקח עין על התינוק שלך.

6.דבש ולימון

דבש ולימון הוא תרופה ביתית פופולרית להצטננות התינוקות.תרופה זו מסייעת להפחתת דלקת ולהקל על כאב גרון.לשם כך, מערבבים כפית דבש אחת וכפית מיץ לימון בכוס מים חמים.תן לתינוק שלך ללגום על התערובת מספר פעמים ביום.תרופה זו יכולה לעזור להרגיע את גרונו של התינוק ולהפחית את הגודש.

7.שום ובצל

שום ובצל הם שני מרכיבים טבעיים שיכולים לעזור להפחית את העומס ולהקל על תסמיני הקור של התינוק.לשם כך, קוצצים דק שן שום אחד ובצל אחד והוסיפו אותם לסיר מים רותחים.נותנים לתערובת להתבשל מספר דקות ואז לסמן אותה.תן לתינוק שלך לשתות את התערובת מספר פעמים ביום.

8.תה ג’ינג’ר

תה ג’ינג’ר הוא תרופה ביתית נהדרת להצטננות התינוקות.תרופה זו מסייעת להפחתת הדלקת ולשיפור הנשימה.לשם כך, מערבבים כפית אחת של ג’ינג’ר מגורד בכוס מים חמים.תנו לתערובת תלולה מספר דקות ואז לאפשר אותה.תן לתינוק שלך לשתות את התה מספר פעמים ביום.

סיכום

8 תרופות סבתות ביתיות אלה להצטננות התינוקות כולם טבעיים וקלים לביצוע.משאיפת קיטור ועד תה ג’ינג’ר, תרופות אלה יכולות לעזור להפחית דלקת וניקוי ריר ממעברי האף, ומאפשרים לתינוק שלך לנשום קל יותר.זכור להתייעץ תמיד עם הרופא שלך לפני שתנסה אף אחד מהתרופות הללו.

שאלות נפוצות

האם תרופות אלה בטוחות לתינוק שלי?

תרופות אלה כולן טבעיות ובדרך כלל בטוחות לנסות את התינוק שלך.עם זאת, עדיף תמיד להתייעץ עם הרופא שלך לפני שתנסה את אחד מהתרופות הללו על התינוק שלך.

אהבתם? שלחו לחבר\ה שחייב\ת לדעת גם!

דילוג לתוכן