דף הבית » תרופות סבתא » 4 תרופות של סבתא נפלאה על סמך ניסיון לליחה ושריפה בגרון
daadaddaddaa dadc daddaad dadadcdd dadc dadeda daddadddf dcdcd

4 תרופות של סבתא נפלאה על סמך ניסיון לליחה ושריפה בגרון

הסעדים של סבתא לליחה ושריפה בגרון

סבתות קיימות כבר דורות ויש להן שפע של ידע בכל מה שקשור לריפוי וסעדים ביתיים.רבים מהתרופות שלהם מבוססים על החוויה האישית שלהם עם מחלות ומחלות שונות.כאן אנו מסתכלים על 4 תרופות של סבתא נפלאה לפליגה ושריפה בגרון.

חלב חם ודבש

חלב חם ודבש הוא אחד התרופות הוותיקות והיעילות ביותר לליחה ושריפה בגרון.החלב מספק סיכה לגרון, ואילו הדבש עוזר להרגיע ולהפחית את הדלקת.כדי להכין תרופה זו, מחממים 1 כוס חלב והוסיפו 1 כף דבש.מערבבים את התערובת עד שהדבש מומס ושותה אותו בזמן שהוא עדיין חם.

תה ג’ינג’ר ולימון

תה ג’ינג’ר ולימון הוא תרופה יעילה נוספת לליחה ושריפה בגרון.הג’ינג’ר מסייע בהפחתת הדלקת בזמן שהלימון עוזר להגביר את מערכת החיסון ולהפחית את תחושת השריפה.כדי ליצור תרופה זו, תלולה 1 כפית של ג’ינג’ר מגורד בכוס מים רותחים למשך 5 דקות.מוסיפים את המיץ מלימון 1 ומערבבים.שתו את התה בזמן שהוא עדיין חם.

טיפ:

הוסף דבש גולמי לג’ינג’ר ותה לימון כדי להפוך אותו ליעיל יותר.

מרק שום ובצל

מרק שום ובצל הוא תרופה נהדרת לליחה ושריפה בגרון.השום והבצל מכילים שניהם תכונות אנטי -ויראליות ואנטיבקטריאליות המסייעות להפחתת הדלקת ולהגביר את מערכת החיסון.כדי להכין תרופה זו, מטגנים בצל קצוץ 1 ו -1 ציפורן שום טחון בכף שמן זית.מוסיפים 4 כוסות מרק עוף ומביאים לרתיחה.מבשלים 10 דקות, ואז מסננים את המרק ושותים אותו בעודו עדיין חם.

פלפל קאיין ודבש

פלפל קאיין ודבש הם תרופה נוספת לליחה ושריפה בגרון.פלפל קאיין מסייע בהפחתת הדלקת והדבש עוזר להרגיע את הגרון.כדי להכין תרופה זו, מערבבים 1 כפית פלפל קאיין עם 1 כף דבש.מערבבים את התערובת עד שהדבש מומס ושותה אותה.

ארבעת הסעדים של סבתא אלה לליחה ושריפה בגרון הם פשוטים ויעילים.הם מבוססים על ניסיון ויכולים לעזור להפחית דלקת ולהרגיע את הגרון.נסה אחד או כולם לקבל הקלה מאי נוחות בגרון שלך.

תרופות טבעיות לליבה ושריפה בגרון

סבתות מספקות תרופות ביתיות למחלות ופציעות במשך מאות שנים.כיום, רבים מהתרופות הללו עדיין יעילות ובטוחות.להלן ארבעה תרופות טבעיות שאושרו על סבתא לליבה ושריפה בגרון.

1.דבש ולימון

דבש ולימון הם שני מרכיבים שכבר יש לך במזווה שלך.השילוב של דבש ולימון הוא תרופה טבעית ששימשה במשך מאות שנים להרגיז גרון כואב.לדבש תכונות אנטיבקטריאליות ואנטי -ויראליות טבעיות, ואילו לימון הוא מקור טבעי לוויטמין C. לשימוש בתרופה זו, מערבבים שתי כפות דבש וכף אחת של מיץ לימון סחוט טרי.קח כפית אחת מהתערובת כל שעתיים עד שהגרון כבר לא כואב.

2.תה ג’ינג’ר

ג’ינג’ר הוא אנטי דלקתי טבעי חזק וידוע שהוא מסייע בהפחתת גירוי בגרון ולהפחית את הליחה.להכנת תה ג’ינג’ר, פשוט גרפו כפית ג’ינג’ר והוסיפו אותו לכוס מים חמים.תן לתערובת תלולה לפחות חמש דקות לפני מתאמץ ושתייה.שתו את התה פעמיים ביום כדי לעזור להפחית את הדלקת בגרון ופיטל.

3.חומץ תפוחים

חומץ סיידר תפוחים הוא חיטוי טבעי וידוע שהוא יעיל כנגד חיידקים ונגיפים העלולים לגרום לגירוי בגרון.כדי להשתמש בתרופה זו, מערבבים כף אחת של חומץ תפוחים עם כוס מים חמים.גרגר עם התערובת לפחות 30 שניות לפני יריקה החוצה.חזור על תהליך זה מספר פעמים ביום כדי לעזור להפחית את גירוי הגרון ופיטלם.

4.גרגר מי מלח

גרג מי מלחLE הוא אחד התרופות הוותיקות והיעילות ביותר לגירוי בגרון וליחה.כדי להכין את הפיתרון, מערבבים כפית מלח אחת לכוס מים חמים.גרגר עם התערובת לפחות 30 שניות לפני יריקה החוצה.חזור על תהליך זה מספר פעמים ביום כדי לעזור להפחית את גירוי הגרון ופיטלם.

מסקנה

סבתות מספקות תרופות טבעיות למחלות ופציעות במשך מאות שנים.ארבעת הסעדים שאושרו על סבתא אלה לליחה ושריפה בגרון עדיין יעילים ובטוחים.דבש ולימון, תה ג’ינג’ר, חומץ סיידר תפוחים וגרגלים של מי מלח הם כולם תרופות טבעיות שיכולות לעזור להפחית את גירוי הגרון ולהפחית את הליחה.

שאלות נפוצות

באיזו תדירות עלי להשתמש בסעדים?

עדיף להשתמש בתרופות מספר פעמים ביום עד שהגרון כבר לא כואב.

האם תרופות אלה בטוחות לילדים?

כן, תרופות אלה בטוחות לילדים להשתמש כל עוד הם משמשים כמופנים.עדיף להתייעץ עם רופא לפני שתעביר תרופות טבעיות לילדים.

האם תרופות אלה יעילות לגירוי בגרון לטווח הארוך?

הסעדים יעילים לגירוי בגרון לטווח קצר ולפלג, אך לגירוי בגרון לטווח הארוך עדיף להתייעץ עם רופא.

לסיכום, סבתות מספקות תרופות טבעיות למחלות ופציעות במשך מאות שנים.ניתן להשתמש בארבעת התרופות שאושרו על סבתות אלה לליחה ושריפה בגרון כדי לסייע בהפחתת גירוי בגרון ולהפחתת ליחה.לגירוי בגרון לטווח הארוך, עדיף להתייעץ עם רופא.למידע נוסף על תרופות טבעיות, תוכלו לבקר ב ההגדרה של Wikipedia.org לגבי תרופות טבעיות .

אהבתם? שלחו לחבר\ה שחייב\ת לדעת גם!

דילוג לתוכן