דף הבית » תרופות סבתא » 22 התרופות של סבתא המבוססות על מרכיבים טבעיים וזמינים בבית להרפס על השפתיים
ddaadaddaddaa dadc daddaad ddedddadaddaa dadc dedadbddddd d

22 התרופות של סבתא המבוססות על מרכיבים טבעיים וזמינים בבית להרפס על השפתיים

מה זה הרפס?

הרפס הוא זיהום נגיפי הנגרם על ידי נגיף הרפס סימפלקס (HSV).זה מאופיין באדום, מגרד, שלפוחיות או פצעים כואבים על השפתיים, הפה, הלשון והחניכיים.אף על פי שהנגיף מדבק וניתן להתכווץ בו באמצעות קשר עם אדם נגוע, לא ניתן לרפא אותו.

הסעדים של סבתא להרפס על השפתיים

ניתן לטפל בהרפס על השפתיים בעזרת תרופות טבעיות הזמינות בבית.להלן 22 תרופות של סבתא שניתן להשתמש בהן לטיפול בהרפס על השפתיים:

1.אלוורה

אלוורה יש תכונות אנטי -ויראליות חזקות והיא ידועה כמפחיתה את הדלקת והכאב הקשורים להרפס על השפתיים.כדי להשתמש בו, מרחו ג’ל אלוורה טרי על האזור המושפע מספר פעמים ביום.

2.חומץ תפוחים

חומץ סיידר תפוחים הוא בעל תכונות אנטי-חיטוי וגם אנטי דלקתיות, שיכולות לעזור להפחית את אי הנוחות הקשורה להרפס על השפתיים.כדי להשתמש בו, מערבבים חלקים שווים של חומץ תפוחים ומים ומורחים את התערובת על האזור הנגוע מספר פעמים ביום.

3.שמן קוקוס

שמן קוקוס ידוע בתכונותיו האנטי -ויראליות והחיטוי, שיכולות לעזור להפחית את הדלקת והכאב הקשורים להרפס על השפתיים.כדי להשתמש בו, החל כמות קטנה של שמן קוקוס על האזור המושפע מספר פעמים ביום.

4.שום

שום ידוע בתכונותיו האנטי -ויראליות ויכול לעזור להפחית את הכאב הקשור בהרפס על השפתיים.כדי להשתמש בו, ריסקו כמה שיני שום והפעילו את הדבק ישירות על האזור המושפע מספר פעמים ביום.

5.דבש

דבש הוא חיטוי טבעי ויכול לעזור להפחית את הדלקת והכאב הקשורים להרפס על השפתיים.כדי להשתמש בו, החל שכבה דקה של דבש על האזור המושפע מספר פעמים ביום.

6.Lemon Balm

Lemon Balm ידוע בתכונותיו האנטי -ויראליות ויכול לעזור להפחית את הדלקת והכאב הקשורים להרפס על השפתיים.כדי להשתמש בו, מרחו כמה טיפות של שמן מזור לימון על האזור המושפע מספר פעמים ביום.

7.שורש ליקוריץ

שורש ליקריץ ידוע בתכונותיו האנטי דלקתיות ויכול לעזור להפחית את הדלקת והכאב הקשורים להרפס על השפתיים.כדי להשתמש בו, מערבבים כפית אבקת שורש ליקוריץ בכוס מים חמים ושתה אותם מספר פעמים ביום.

8.שמן עץ התה

שמן עץ התה ידוע בתכונותיו האנטי -חיוביות והאנטי -ויראליות ויכול לעזור להפחית את הדלקת והכאב הקשורים להרפס על השפתיים.כדי להשתמש בו, מערבבים כמה טיפות שמן עץ התה עם כפית שמן קוקוס ומורחים את התערובת על האזור הנגוע מספר פעמים ביום.

9.כורכום

כורכום ידוע בתכונותיו האנטי דלקתיות ויכול לעזור להפחית את הדלקת והכאב הקשורים להרפס על השפתיים.כדי להשתמש בו, מערבבים כפית אבקת כורכום בכוס חלב חם ושתה אותו מספר פעמים ביום.

10.מכשפה לוז

Hitch Lazel ידוע בתכונותיו האנטי-חיוביות והאנטי דלקתיות ויכול לעזור להפחית את הדלקת והכאב הקשורים להרפס על השפתיים.כדי להשתמש בו, החל את המכשפה לוז ישירות על האזור המושפע מספר פעמים ביום.

11.סודה לשתייה

סודה לשתייה ידועה בתכונותיו האנטי -חיוביות ויכולה לעזור להפחית את הדלקת והכאב הקשורים להרפס על השפתיים.כדי להשתמש בו, מערבבים כפית סודה לשתייה בכוס מים חמים ומורחים את התערובת על האזור הנגוע מספר פעמים ביום.

12.בזיל

בזיל ידוע בתכונותיו האנטי -ויראליות ויכול לעזור להפחית את הדלקת והכאב הקשורים להרפס על השפתיים.כדי להשתמש בו, מערבבים כמה טיפות שמן בזיליקום עם כפית שמן קוקוס ומורחים את התערובת על האזור הנגוע מספר פעמים ביום.

13.קמומיל

קמומיל ידוע בתכונותיו האנטי דלקתיות ויכול לעזור להפחית את הדלקת והכאב הקשורים להרפס על השפתיים.כדי להשתמש בו, תלול שקית תה קמומילית בכוס מים חמים ומורחים את התה על האזור הנגוע מספר פעמים על דהy.

14.Echinacea </H

חלק 2: תרופות צמחיות טבעיות להרפס על השפתיים

הרפס על השפתיים הוא מצב שכיח ולא נוח שיכול לגרום לתסמינים מביכים וכואבים אם לא מטופלים כראוי.למרבה המזל, ישנם מספר תרופות צמחי מרפא טבעיות שיכולות לעזור להקל על תסמיני הרפס על השפתיים.כאן נדון בכמה מהתרופות הטבעיות היעילות ביותר עבור הרפס על השפתיים, וכן נמסור כמה טיפים לשימוש בהם כראוי.

1.אלוורה

אלוורה היא תרופה צמחית נפוצה לתנאי עור רבים, כולל הרפס על השפתיים.אלוורה מלאה בתכונות אנטי-דלקתיות ואנטי-חיטוי, שיכולות לעזור להפחית את הכאב והנפיחות הקשורים להרפס על השפתיים.כדי להשתמש באלוורה על הרפס על השפתיים, החל את הג’ל ישירות על האזור המושפע, מספר פעמים ביום.

2.שמן עץ התה

שמן עץ התה ידוע בתכונותיו האנטי -ויראליות והחיטוי, מה שהופך אותו לתרופה יעילה להרפס על השפתיים.ניתן להשתמש בשמן עץ התה בשתי דרכים: על ידי יישוםו ישירות על השפתיים, או על ידי הוספת כמה טיפות לאמבטיה חמה.כך או כך, זה יכול לעזור להפחית את הכאב והדלקת הקשורים להרפס על השפתיים.

3.שורש ליקוריץ

שורש ליקוריץ הוא עוד תרופה צמחית יעילה להרפס על השפתיים.שורש ליקוריץ מכיל תכונות אנטי-ויראליות ואנטי דלקתיות, שיכולות לעזור להפחית את הכאב והנפיחות הקשורים להרפס על השפתיים.כדי להשתמש בשורש ליקריץ להרפס על השפתיים, הכינו משחה על ידי ערבוב כפית של אבקת שורש ליקריץ עם כמה טיפות מים, והפעילו אותו ישירות על האזור הפגוע.

4.Lemon Balm

Lemon Balm הוא עשב הידוע בתכונותיו האנטי-ויראליות והאנטי דלקתיות, שהופכות אותו לתרופה יעילה להרפס על השפתיים.כדי להשתמש בזרם לימון להרפס על השפתיים, הכינו משחה על ידי ערבוב כפית העשב עם כמה טיפות מים, והפעילו אותו ישירות על האזור המושפע.

טיפים לשימוש בתרופות טבעיות צמחי מרפא להרפס על השפתיים

כשמשתמשים בתרופות טבעיות טבעיות להרפס על השפתיים, ישנם כמה טיפים שכדאי לזכור:

  • בדוק תמיד אזור קטן של עור לפני יישום התרופה, כדי לוודא שאתה לא אלרגי לאף אחד מהמרכיבים.
  • הקפד לשמור על האזור הנגוע נקי ויבש, ולשטוף את הידיים לפני ואחרי החלת התרופה.
  • אל תשתמש בשמנים אתרים ישירות על העור, מכיוון שהם יכולים להיות מעצבנים מאוד.
  • אל תשתמש בתרופה יותר מכמה ימים, מכיוון שהיא עלולה לגרום לגירוי נוסף.

לסיכום, שימוש בתרופות צמחיות טבעיות להרפס על השפתיים יכול להיות דרך יעילה להפחתת הכאב ואי הנוחות הקשורים למצב זה.אלוורה, שמן עץ התה, שורש ליקוריץ ובלמון לימון הם כולם תרופות טבעיות יעילות שיכולות לעזור להקל על תסמיני הרפס על השפתיים.רק הקפד לעקוב אחר הטיפים שלמעלה בעת שימוש באחד מהתרופות הללו.

שאלות נפוצות

ש: כמה זמן עלי להשתמש בתרופות צמחיות טבעיות להרפס על השפתיים?

א: עדיף להשתמש בתרופות צמחיות טבעיות במשך לא יותר מכמה ימים, מכיוון שהם יכולים לגרום לגירוי נוסף אם משתמשים בהם לפרק זמן ממושך.

תרופות צמחיות טבעיות יכולות לספק הקלה משמעותית מהכאב ואי הנוחות הקשורים להרפס על השפתיים.החל מאלוורה לשמן עץ התה, תרופות אלה יכולות לעזור להפחית את הסימפטומים של מצב זה.עם זאת, חשוב להשתמש בתרופות אלה כראוי ולא להשתמש בהן במשך יותר מכמה ימים.בשימוש נכון, תרופות צמחיות טבעיות יכולות להיות דרך יעילה להתייחס לרפס על השפתיים. רפואת צמחים היא סוג של טיפול ששימש במשך אלפי שנים ויכול להיות יעילדרך לטפל במצבים בריאותיים שכיחים רבים.

אהבתם? שלחו לחבר\ה שחייב\ת לדעת גם!

דילוג לתוכן