דף הבית » תרופות סבתא » 10 תרופות של סבתא רפואית ופופולרית מצ’יצ’יצ’וז
daadaddaddaa dadc daddaad dadaddddaa ddaddaddcdaddaa dedadda

10 תרופות של סבתא רפואית ופופולרית מצ’יצ’יצ’וז

Chichichuz היא תרבות בעולם הישן שיש לה היסטוריה ארוכה של שימוש בתרופות של סבתא למטרות רפואיות ויומיומיות.מכאבי בטן מרגיעים ועד לטיפול בגירויים בעור קלים, סבתות צ’יצ’צ’וז העבירו שפע של תרופות ביתיות שהן יעילות ולעתים קרובות מפתיעות.

להלן 10 מהסעדים הפופולריים והיעילים ביותר של סבתא מצ’יצ’יצ’וז שהוכחו שהם עובדים במקרים רבים.

1.תה ג’ינג’ר לכאבי בטן

תרופה משותפת של צ’יצ’צ’וז לכאבי בטן היא לשתות כוס תה ג’ינג’ר.לג’ינג’ר יש תכונות אנטי דלקתיות ונוגדות חמצון, שיכולות לעזור להפחית את אי הנוחות ולהקל על הקיבה.להכנת תה ג’ינג’ר, תלול כפית של ג’ינג’ר מגורד טרי במים חמים למשך חמש דקות.מוסיפים סחיטת דבש כדי להמתיק את התה אם תרצה.

2.תה קמומיל לנדודי שינה

תה קמומיל הוא תרופה פופולרית לנדודי שינה.יש לו תכונות מרגיעות שיכולות לעזור להרפות את הגוף והנפש, ולקדם שינה.להכנת תה קמומיל, תלול כפית פרחי קמומיל מיובשים במים חמים למשך חמש דקות.מוסיפים סחיטת דבש כדי להמתיק את התה אם תרצה.

טיפ:

לקבלת התוצאות הטובות ביותר, שתו את התה שעה לפני השינה כדי לעזור לקדם שינה רגועה.

3.כורכום לדלקת פרקים

כורכום הוא תבלין עתיק ששימש במשך מאות שנים לטיפול בדלקת פרקים.הוא מכיל כורכומין, תרכובת אנטי דלקתית חזקה שיכולה לעזור להפחית את כאבי המפרקים והנוקשות.כדי להשתמש בכורכום לדלקת פרקים, מערבבים כפית אחת של אבקת כורכום עם כוס חלב חם ושתה אותה פעמיים ביום.

4.שום לשיעול והצטננות

שום הוא תרופה טבעית עוצמתית לטיפול בשיעול והצטננות.הוא מכיל אליצין, תרכובת אנטי דלקתית שיכולה לעזור להפחית דלקת ולהקל על הסימפטומים.כדי להשתמש בשום לשיעול והצטננות, טחון שתי שיני שום ומערבב אותו עם כף דבש.קח את התערובת שלוש פעמים ביום.

5.דבש לחתכים ופצעים

לדבש תכונות אנטיבקטריאליות טבעיות שיכולות לעזור להילחם בזיהום ולקדם ריפוי.כדי להשתמש בדבש לחתכים ופצעים, מרחו שכבה דקה של דבש גולמי על האזור הפגוע וכיסו אותו בתחבושת סטרילית.השאר אותו לפחות שעתיים ואז הסר את התחבושת.

6.חומץ תפוחים לקלקוליות

חומץ תפוחים הוא בעל תכונות טבעיות נוגדות חומצה שיכולות לעזור להפחית את קלקול הקלקוליות ונפיחות.כדי להשתמש בחומץ תפוחים לצורך עיכול, מערבבים כפית אחת של חומץ סיידר תפוחים עם כוס מים חמים ושתה אותו שלוש פעמים ביום.

7.לוז מכשפות לגירוי עור

לוז מכשפה הוא מענק טבעי שניתן להשתמש בו לטיפול בגירויים בעור קלים כמו כוויות שמש, עקיצות חרקים ופריחות.כדי להשתמש במכשפות לוז לצורך גירוי עור, טבלו כדור כותנה בלוז המכשפה והפעילו אותו על האזור המושפע.השאירו אותו לפחות חמש דקות ואז שטפו במים קרירים.

8.אמבטיית מלח אפסום לכאבי שרירים

מלח אפסום הוא תרופה טבעית לכאבי שרירים וכאבים.הוא מכיל מגנזיום, שיכול לעזור להרפות את השרירים ולהפחית את הדלקת.כדי להשתמש במלח אפסום לכאבי שרירים, הוסף שתי כוסות מלח אפסום לאמבטיה חמה וספוג לפחות 20 דקות.

9.קינמון לבחילה

קינמון הוא תרופה טבעית לבחילה.זה יכול לעזור ליישב את הבטן ולהפחית את אי הנוחות.כדי להשתמש בקינמון לבחילה, מערבבים כפית אחת של אבקת קינמון עם כוס מים חמים ושתה אותם לאט.

10.חילבה ללחץ דם גבוה

חילבה היא עשב ששימש במשך מאות שנים לטיפול בלחץ דם גבוה.הוא מכיל תרכובות שיכולות לעזור להפחית את הדלקת ולהרגיע את כלי הדם.כדי להשתמש בחילבה ללחץ דם גבוה, מערבבים כפית אחת של אבקת חילבה עם כוס מים חמים ושתה אותה שלוש פעמים ביום.

10 הסעדים של סבתא אלה מצ’יצ’יצ’וז הם דרכים פשוטות ויעילות לטיפול במחלות נפוצות.כולם טבעיים, בטוחים וניתן להשתמש בהם בבית.זכור to התייעץ תמיד עם הרופא שלך לפני שתשתמש בתרופות ביתיות כלשהן.

חלק 2: הסעדים של סבתא פופולרית מ- Chichichuz

Chichichuz היא עיירה קטנה שנמצאת בדרום מקסיקו.סבתות מאזור זה משתמשות בתרופות ביתיות במשך מאות שנים לטיפול במחלות נפוצות.להלן 10 מהתרופות הפופולריות והתרופות ביותר מצ’יצ’צ’וז.

1.תה קמומיל

תה קמומיל הוא תרופה פופולרית לבחילה, כאב ראש ונדודי שינה.זה מיוצר על ידי פרחי קמומיל מיובשים במים חמים.ניתן לקחת את התה עד שלוש פעמים ביום להקלה על הסימפטומים.

2.דבש ושום

דבש ושום הוא תרופה ישנה המשמשת לטיפול בהצטננות ובשיעול.זה מיוצר על ידי ריסוק שיני שום ומערבב אותם עם דבש.ניתן לקחת תערובת זו עד שלוש פעמים ביום עד שהסימפטומים שוככים.

3.מיץ לימון ומלח

מיץ לימון ומלח משמשים לטיפול בכאבי בטן ובקלקוליות.זה מיוצר על ידי ערבוב מיץ של לימון אחד עם כפית מלח.ניתן לקחת את התערובת עד שלוש פעמים ביום עד שהסימפטומים שוככים.

4.תה ג’ינג’ר

תה ג’ינג’ר הוא תרופה פופולרית לכאבי בטן, בחילה ומחלת תנועה.זה מיוצר על ידי שורש ג’ינג’ר טרי במים חמים.ניתן לקחת את התה עד שלוש פעמים ביום עד שהסימפטומים שוככים.

5.Poultice Onion

עוף בצל הוא תרופה ישנה המשמשת לטיפול בנפיחות ודלקת.זה נוצר על ידי ריסוק בצל והפעלתו ישירות על האזור המושפע.ניתן להשאיר את העוף עד 30 דקות ולחזור על עצמו לפי הצורך.

6.שמן קיק

שמן קיק משמש לטיפול במגוון מצבי עור, כולל עור יבש, אקנה ואקזמה.זה מיוצר על ידי חימום השמן ומריחתו ישירות לאזור הפגוע.ניתן להשאיר את השמן עד 30 דקות ולחזור על עצמו לפי הצורך.

7.חומץ תפוחים

חומץ תפוחים הוא תרופה פופולרית לצרבת ועיכול.זה מיוצר על ידי ערבוב של חלקים שווים חומץ תפוחים ומים.ניתן לקחת את התערובת עד שלוש פעמים ביום עד שהסימפטומים שוככים.

8.תה מנטה

תה מנטה הוא תרופה פופולרית לכאבי גרון וכאב ראש.זה מיוצר על ידי עליית עלי מנטה טריים במים חמים.ניתן לקחת את התה עד שלוש פעמים ביום עד שהסימפטומים שוככים.

9.שומע שום ודבש

מלחי שום ודבש היא תרופה ישנה המשמשת לטיפול בחתכים, שריטות וכוויות.זה מיוצר על ידי ריסוק שיני שום ומערבב אותם עם דבש.ניתן ליישם את התערובת ישירות על האזור המושפע ולהשאיר עד שהסימפטומים שוככים.

10.מיץ אננס

מיץ אננס הוא תרופה פופולרית לבחילה ומחלות בוקר.זה מיוצר על ידי מיזוג אננס ומים טריים.ניתן לקחת את המיץ עד שלוש פעמים ביום עד שהסימפטומים שוככים.

סבתות מצ’יצ’צ’וז משתמשות בסעדים אלה במשך מאות שנים לטיפול במחלות נפוצות.אמנם סעדים אלה אינם מוכחים מדעית, אך הם נחשבים לבטוחים ויעילים עבור מרבית האנשים.

שאלות נפוצות

מהם היתרונות של תרופות אלה?

היתרונות של סעדים אלה משתנים בהתאם לטיפול במחלה.באופן כללי, תרופות אלה יכולות לעזור להקל על התסמינים ולקדם ריפוי.

האם תרופות אלה בטוחות לשימוש?

כן, הסעדים הללו נחשבים לבטוחים ויעילים עבור רוב האנשים.עם זאת, אם אתה בהריון או שיש לך מצב רפואי, עדיף להתייעץ עם הרופא שלך לפני שתשתמש באחד מהתרופות הללו.

מסקנה

סבתות מצ’יצ’צ’וז משתמשות בתרופות ביתיות לטיפול במחלות נפוצות במשך מאות שנים.10 התרופות הפופולריות והרפואיות ביותר כוללות תה קמומיל, דבש ושום, מיץ לימון ומלח, תה ג’ינג’ר, עוף בצל, שמן קיק, חומץ תפוחים, תה נענע, שום ומלח דבש ומיץ אננס.תרופות אלה נחשבות לבטוחות ויעילות עבור מרבית האנשים, אך אם אתה בהריון או שיש לך מצב רפואי, עדיף להתייעץ עם הרופא שלך לפני שתשתמש באחד מהםתרופות.

אהבתם? שלחו לחבר\ה שחייב\ת לדעת גם!

דילוג לתוכן