דף הבית » תרופות סבתא » 10 התרופות של סבתא להרפיה המועברות במשפחה להצטננות ושיעול
ddaadaddaddaa dadc daddaad dcddadadd ddeddaddaddaa ddedadad

10 התרופות של סבתא להרפיה המועברות במשפחה להצטננות ושיעול

תרופות טבעיות להצטננות ולשיעול שהועברו דרך דורות

הצטננות ושיעול היו חלק מהחיים במשך מאות שנים, וסבתות רבות העבירו תרופות טבעיות כאמצעי הקלה.החל מתה תוצרת בית ועד מרקחת עשבי תיבול ותבלינים, תרופות אלה שימשו מדור לדור.אמנם אין שום ערובה לכך שסעדים אלה יעבדו, אך הם בהחלט שווים לשקול מכיוון שלעתים קרובות הם יכולים לספק הקלה מאי הנוחות של הצטננות או שיעול.להלן 10 תרופות של סבתא שבטוח יסייעו להביא קצת הרפיה וטיפול לקור ולשיעול שלך.

1.תה דבש ולימון

זהו אחד התרופות הוותיקות והנפוצות ביותר להצטננות ולשיעול.פשוט מערבבים כפית דבש וכמה טיפות מיץ לימון לכוס מים חמים.מרקחת זו היא דרך נהדרת להרגיע את כאבי הגרון ולהקטין את חומרת השיעול.

2.תה ג’ינג’ר

ג’ינג’ר ידוע בתכונותיו האנטי דלקתיות ואנטי בקטריאליות, מה שהופך אותו לבחירה נהדרת להילחם בחיידקים הגורמים להצטננות ולשיעול.להכנת תה ג’ינג’ר, פשוט מבשלים כפית ג’ינג’ר מגורד בכוס מים חמים למשך 10 דקות.מסננים את התה לפני השתייה ומוסיפים כפית דבש למתיקות.

3.שאיפת קיטור

שאיפת קיטור היא דרך נהדרת לשחרר ריר באף ובגרון.לשם כך, פשוט הרתיחו סיר מים ואז הניחו מגבת מעל הראש והסיר.שאפו את הקיטור למשך מספר דקות כדי לעזור לפנות את דרכי הנשימה.

טיפ:

הוסף למים כמה טיפות של שמן אקליפטוס לתוספת הקלה.

4.מרק שום

שום ידוע זה מכבר בתכונותיו הרפואיות, וזו יכולה להיות דרך נהדרת לעזור להקל על הסימפטומים של הצטננות או שיעול.להכנת מרק שום, פשוט מבשלים שן שום גדול של שום בסיר מים למשך 10 דקות.מסננים את המרק לפני השתייה ומוסיפים כמה טיפות מיץ לימון לטעם.

5.סירופ בצל

סירופ בצל יכול לעזור להפחית את חומרת השיעול ולשחרר ריר בגרון.כדי להכין סירופ בצל, פשוט מבשלים בצל קצוץ בסיר מים למשך 30 דקות.מסננים את הסירופ לפני השתייה ומוסיפים כפית דבש למתיקות.

6.גרגר מי מלח

גרגרי מי מלח הם דרך נהדרת לסייע בהפחתת הדלקת ולשחרר ריר בגרון.להכנת גרגר מים מלח, פשוט מערבבים כפית מלח בכוס מים חמים ומגרגר למשך מספר דקות.

7.תה מנטה

תה מנטה יכול לעזור להפחית את חומרת השיעול ולהרגיע גרון מגורה.להכנת תה מנטה, פשוט תלול כמה עלי מנטה בכוס מים חמים למשך 10 דקות.מסננים את התה לפני השתייה ומוסיפים כפית דבש למתיקות.

8.חומץ תפוחים

חומץ סיידר תפוחים ידוע בתכונותיו האנטי -ויראליות והאנטיבקטריאליות, שיכולות להועיל לטיפול בהצטננות ובשיעול.כדי להכין תרופת חומץ תפוחים, פשוט מערבבים כף של חומץ תפוחים בכוס מים חמים ושתה אותו פעמיים ביום.

9.פלפל קאיין

פלפל קאיין משמש במשך מאות שנים כתרופה להצטננות ושיעול.כדי להכין תרופה של פלפל קאיין, פשוט מערבבים כפית פלפל קאיין בכוס מים חמים ושתה אותם פעמיים ביום.

10.שמן אקליפטוס

שמן אקליפטוס ידוע בתכונותיו האנטי-דלקתיות והאנטיבקטריאליות, שיכולות להועיל לטיפול בהצטננות ושיעול.כדי ליצור תרופה שמן אקליפטוס, פשוט הוסיפו כמה טיפות של שמן אקליפטוס לכוס מים חמים ושתו אותם פעמיים ביום.

הסעדים של סבתא קיימים כבר מאות שנים, ורבים מהם עדיין משמשים כיום.אמנם סעדים אלה עשויים שלא לעבוד עבור כולם, אך הם בהחלט כדאי לנסות אם אתם סובלים מקור או שיעול.זכור להתייעץ תמיד עם הרופא שלך לפני שתנסה אף אחד מהתרופות הללו, מכיוון שחלקם יכולים להיות מסוכנים אם לא משתמשים בהם כראוי.

תה צמחים

תה צמחי מרפא היו מזמן חלק מסעדים רבים של סבתות עבור RelaXation והקלות הצטננות ושיעול.תה צמחי מרפא כמו אקליפטוס, קמומיל ופפרמינט מועילים במיוחד להפחתת הדלקת והרגעת הגרון והריאות.תה אקליפטוס יכול לעזור להפחית את העומס ולנקות את דרכי הנשימה, ואילו תה קמומיל יכול לעזור להרפות את הגוף ולהפחית את הלחץ.תה מנטה ידוע גם בתכונותיו המרגיעות וניתן להשתמש בו להפחתת דלקת ולהקל על כאבי ראש.

דבש ולימון

דבש ולימון הם שילוב קלאסי המשמש את סבתות כדי להרגיע את כאב הגרון ולהפחית את שיעול.מעורבבים יחד, דבש ולימון יוצרים סירופ שיעול רב עוצמה שיכול גם לעזור להפחית את הדלקת.הלימון מכיל חומצת לימון המסייעת להפחתת הריר בגרון, ואילו הדבש הוא חומר טבעי אנטי בקטריאלי ואנטי דלקתי.ערבוב דבש ולימון יחד ושתייתו כתה יכול לעזור להפחית את השיעול ולהעניק הקלה מרגיעה מהצטננות ושיעול.

שאיפת קיטור

שאיפת קיטור היא תרופה נוספת שהועברה לאורך הדורות.הקיטור עוזר לשחרר את הליחה בגרון ובדרכי הנשימה, ומספק הקלה מעומס והפחתת שיעול.פשוט מלאו סיר במים רותחים והוסיפו כמה טיפות של שמן אקליפטוס או שמן לבנדר.הניחו מגבת מעל הראש והסיר ושאפו את הקיטור למשך מספר דקות.האדים יעזרו להפחית דלקת ולשחרר את הליחה בגרון.

סירופ שום ובצל

סירופ שום ובצל הוא תרופה קלאסית נוספת המשמשת את הסבתות כדי להקל על הצטננות ושיעול.השום והבצל מכילים תכונות אנטי דלקתיות ואנטיביוטיקה המסייעות להפחתת חומרת הצטננות ושיעול.פשוט מערבבים יחד חלקים שווים שום ומיץ בצל, מוסיפים כמה כפות דבש ומערבבים היטב.קח כפית מהסירופ מדי יום כדי להפחית את השיעול והגודש.

זרעי חילבה

זרעי חילבה הם תרופה נוספת שהועברה לאורך הדורות.הזרעים מכילים תכונות אנטי דלקתיות ואנטי-בקטריאליות חזקות שיכולות לעזור להפחית את חומרת הצטננות ושיעול.פשוט מרתיחים כמה כפיות זרעי חילבה בכוס מים ושותים את התה כמה פעמים ביום.זה יעזור להפחית את השיעול ולחסל ליחה מהגרון והריאות.

ג’ינג’ר דבש

דבש ג’ינג’ר הוא תרופה נוספת המשמשת את הסבתות כדי להפחית הצטננות ושיעול.הג’ינג’ר מכיל תכונות אנטי דלקתיות ואנטי-בקטריאליות חזקות שיכולות לעזור להפחית את חומרת הצטננות ושיעול.פשוט מערבבים יחד חלקים שווים של מיץ ג’ינג’ר ודבש, ולקחו כפית מהתערובת כל יום.זה יעזור להפחית את השיעול ולספק הקלה מרגיעה מהצטננות ושיעול.

סיכום

סבתות מעבירות תרופות להרפיה והקלות הצטננות ושיעול במשך מאות שנים.תה צמחים, דבש ולימון, שאיפת קיטור, סירופ שום ובצל, זרעי חילבה ודבש ג’ינג’ר הם רק חלק מהתרופות ששימשו להפחתת דלקת ולספק הקלה מהצטננות ושיעול.קל להכין תרופות ביתיות אלה ומספק דרך טבעית ובטוחה להפחתת שיעול וגודש.

שאלות נפוצות

  • ש: מהם היתרונות של תה צמחים להצטננות ושיעול?
  • א: תה צמחי מרפא כמו אקליפטוס, קמומיל ופפרמינט מועילים במיוחד להפחתת הדלקת והרגעת הגרון והריאות.תה אקליפטוס יכול לעזור להפחית את העומס ולנקות את דרכי הנשימה, ואילו תה קמומיל יכול לעזור להרפות את הגוף ולהפחית את הלחץ.תה מנטה ידוע גם בתכונותיו המרגיעות וניתן להשתמש בו כדי להפחית את הדלקת ולהקל על כאבי ראש.

סבתות מעבירות תרופות להרפיה והקלות הצטננות ושיעול במשך מאות שנים.קל להכין את הסעדים הללו ומספק דרך טבעית ובטוחה להפחתת שיעול וגודש.עם שימוש נכון בעשבי תיבול, דבש ומרכיבים טבעיים אחרים, הסעדים של הסבתות הללו עבור RELניתן להשתמש בציר והצטננות ושיעול כדי לספק הקלה ולהפחתת דלקת.בנוסף, ניתן להשתמש בתרופות אלה כדי להרפות את הגוף ולהפחתת הלחץ.למידע נוסף על היתרונות של תרופות טבעיות, בדוק את <a href = "https: // en.

אהבתם? שלחו לחבר\ה שחייב\ת לדעת גם!

דילוג לתוכן